Post by jarcichacomna on Feb 3, 2022 1:58:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ FPS Commando Shooting Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FPS Commando Shooting Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj bezgalīgu izturību ▞▞▞
▞▞▞ FPS Commando Shooting Games 2022 version ▞▞▞
SPS Commando Secret Mission Bezmaksas šaušanas spēles ir visbrīnišķīgākā spēle. Tas ir jauns izklaides stils. Tās grafika ir ļoti pievilcīga un skaista. Tā spēle ir ļoti jauka. Man patīk spēlēt šo spēli. Izbaudi to.
Palīdziet puiši. Es nesen pabeidzu visus līmeņus. Kādu dienu man radās vēlme atskaņot visus līmeņus, tāpēc es atvēru dustdown, es sāku spēlēt pēc tam, kad es noklikšķināju uz grēku pilsētas, neviens no līmeņiem, uz kuriem noklikšķināju, netika izvēlēts, tāpēc sāku spēlēt komandu, domājot, ka tā ir kļūme, un pēc tam es aizgāju. Es atgriezos grēku pilsētā, tas joprojām nedarbojās, un arī citi ik pa laikam sāka karāties, pēc eksāmeniem pēc ilgāka laika es atgriezos spēlēt, tas parādīja, ka neesmu nokārtojis nevienu līmeni kofā. Es apsolu, ka es visu notīrīju.
Borderlands 2 ir lielisks darbības piedzīvojums,Lomu spēles, FPS, Online, Co-op, ... kuru izstrādājusi Gearbox Software un kuru izdevusi 2K Games.
Real Commandoshooting 3D ir ideāla uzbrucēju un advengers spēle. Tas ir ļoti ātrs un darbojas pareizi. Šī ir misijas šaušanas spēle pret teroristu un gangsteru. Bērniem un pieaugušajiem šī ir viena no labākajām spēlēm. Izstrādātājs paveica lielisku darbu lieliskas izklaides jomā.
When ever you want to gun down all you have to do is just open the app and play it. You have the felling in this game that you are playing snipers vs
Bezjēdzīgi. Nelejupielādējiet to. Tas ir tikai IGI ar sliktāko lietotāja interfeisu. Ja to lejupielādēsit, jūs pavadīsit laiku, skatoties reklāmu, nevis spēlējot. Es ieteiktu Kaboom tas ir labāk.
Fps Commando Shooting Mission: Gun Shooting Games APK Fps Commando Shooting Mission: Gun Shooting ... Counter Commando Strike - New Action Strike Game APK
Šī spēle ir tik garlaicīga, un es ienīstu šo spēli, jo tai nebija vietas, kas būtu ideāla un forša, un tur nav Snaipera. Es vēlos, lai šī spēle tiktu uzlabota, kad es atjauninu šo spēli
Tā ir lieliska spēle. Ieroči ir lieliski, un tas patiešām rada atkarību. Tāpat man patīk vairāku spēlētāju režīms. Ir jautri spēlēt ar robotprogrammatūru! Esmu pabeidzis spēli, un tā ir lieliska. Esmu arī izveidojis dažus šīs spēles video savam youtube kanālam. Noteikti ir pelnījis piecu zvaigžņu vērtējumu!
pirmajā minūtē 3 reklāmas un reklāma augšpusē... nopietni, ja vēlaties, lai cilvēki mazliet izbaudītu spēli, mēģiniet nerādīt reklāmas tik bieži... es zinu, ka tā ir shēma, lai iegādātos bezreklāmu versiju, taču tā joprojām ir apkaunojoša rīcība.
Ir jābūt vislētākajai spēlei, piemēram, visur, kur ekrāna augšdaļā ir reklāma, kurā teikts, ka atjauniniet tūlīt, tā ir reklāma ekrāna malā, tur tiek ielādēta reklāma. Es šai reklāmai piešķirtu labāku vērtējumu, ja tā būtu daudz mazāk reklāmu spēle tika uzlabota vai vismaz uzlabota pārāk daudz reklāmu
Survival squad battleground free- fire gun strikes - Weebly
Tas jau ir spēlēts 2 reizes. Spēles vērtējums ir 4.4 / 5, un tiek vērtētas kā 149 patīk. Pieejamās ierīces: Mobilie tālruņi, Android, planšetdatori . Izstrādāts
Man patīk šīs spēles
Ļoti jauka spēle, bet vadība ir neērta
Forša spēle, man patīk šī spēle. Tā turpini.
Viņš ir laba spēle
Šī spēle ir laba 👍👍, taču tā prasa daudz tīkla un tērē tik daudz laika reklāmām, un tā nav laba, piemēram, parādīt fotoattēlā 📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷 ar mums tā ir kā palaidnība, tāpēc es saku netērējiet laiku šajā spēlē
Download game package com.bl.cod.black.ops last version ...
FPS Commando ir ļoti izcila un fantastiska lietojumprogramma. Tā ir ļoti vienkārša un viegli lietojama lietojumprogramma. Lieliska grafika un dažādas vadības ierīces. Labas īpašības. Man ļoti patīk šī lietojumprogramma. Man ļoti patīk paldies
Piešķīra tai 3 zvaigznes grafika ir diezgan slikta, bet joprojām laba.
Laba spēle, taču tik vienkārši es varu nogalināt 28 ienaidniekus. Lūdzu, padariet to grūtāku
Šī šaušanas spēle ir labāka, bet kaut kas ir nepieciešams, lai šo spēli izstrādātu..hmmm
Grafika nav laba, un tā nav patīkama.
Spēle ir ļoti jauka, tāpēc es tai piešķīru piecas zvaigznes
Es to spēlēju iepriekš. Ļoti slikta spēle. Lūdzu, atjauniniet grafiku. Jābūt arī kodolieročiem.
Tā ir laba spēle, taču līmeņi ir ļoti īsi, un spēles grūtības pakāpe ir ļoti vienkārša
Nav iespējams atskaņot pat ar S20 Ultra. Ekrāns tiek ielādēts, pēc tam lietotne nekavējoties izslēdzas. Nav jātīra kešatmiņa spēlē, kuru nekad neesmu instalējis un kurai nav kešatmiņas. Un man ir 16gb atmiņa. Nekādā gadījumā man nepietiek. Rediģēt: Pārinstalēts un tagad vienkārši iegūstiet melnu ekrānu. Netērējiet savu laiku. Šī spēle ir pārskatīta, lai tā izskatītos labāk.
Spēle ir lieliska, taču tajā ir pārāk daudz reklāmu, un pēc komandas režīma ir jāpievieno vairāk spēļu režīmu...
Spēle ir tik skaista, un tajā nav reklāmu, tā ir skaista
Papildinformācija ; Atjaunināta. 2021. gada 12. novembris ; Lielums. 52M ; Instalēšanas reizes. 1 000 000+ ; Pašreizējā versija. 1.0.6 ; Nepieciešamā Android versija.
Tā ir labāka spēle nekā cita veida spēle, un es pilnībā izbaudīju šo spēli ..viņš ir tas pats bezmaksas uguns modelis.
Šī ir laba spēle, taču tās grafika ir ļoti zema
FPS Commando slepenā misija ir spēle, kas pilna ar darbību un nopietnām kustībām. Spēlējot jūs varat sajust spēles intensitāti, un šī spēle nekad nevar būt neapmierināta. Lielisks izstrādātāju darbs.
Šī spēle ir kā pubg un tā ir tik pievilcīga
Es to nespēlēju... tieši tad, kad parādījās galvenā izvēlne, pirms es nospiedu jebkuru pogu, parādījās reklāma, kurai man bija jābeidzas, tad es to atinstalēju... Joki 😂 Es nospēlēju vienu kārtu, tad atinstalēju, tā bija patiešām gluda šaušanas spēle. Tā nav nekas īpašs. ar daudzām reklāmām
Pārāk daudz reklāmu
Nav slikti, bet ir nepieciešami uzlabojumi
Atvainojiet, pārāk daudz reklāmu. Sliktākā lietotne, man bija jāatinstalē šī spēle pēc 5 minūšu spēlēšanas (5 minūtēs bija aptuveni 20 reklāmas). Jūs mēģināt padarīt to kā csgo. Padariet to perfektu, ne tikai atkritumus. Paziņojiet man, kad to izlabosit. Un tad es varētu mēģināt instalēt šo spēli.
Laba spēle, bet grafika8
Tas ir diezgan labs, bet ļoti maz šķēršļu, un arī to līmeni es notīrīju visu līmeni vienas dienas laikā
labākā spēle pasaulē ļoti jauka spēle
Tā ir tikai laika izšķiešana, un tajā ir pārāk daudz reklāmu, un viss, ko jūs darāt, ir uzliek lāstu ienaidniekam, un tas vienkārši šauj pats no sevis, tas nemaz nav jautri, un spēle pārāk daudz kavējas, kad pārvietojat lāstu.... spēle ir laika izšķiešana, nelejupielādējiet to ... jūs domājat, ka tā ir pārāk laba, tajā ir šaušana, bet tā nav tā. Jums vienkārši jāpārvieto kursors uz ienaidnieku, tas ir viss... nekas pārsteidzošs.
Tikai ciema bērns, kurš spēlē šo nabadzīgo spēli, jā, kamera jūtas tik slikti, vairāku spēlētāju spēle tikai spēlē ar dažiem robotiem ar stulbu mākslīgo intelektu, visi ieroči izskatās nožēlojami, labāk lejupielādējiet citu spēli, kas ir labāka par šo spēli. lol
Šī spēle ir pilna ar muļķībām
Aizraujoša spēle I love it Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu 🎊