Post by jarcichacomna on Feb 3, 2022 1:55:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ School of Chaos Online MMORPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ School of Chaos Online MMORPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod více coinů ▞▞▞
▞▞▞ School of Chaos Online MMORPG 2022 version ▞▞▞
2 hvězdičky, protože mi nedovolí hrát
Hlupa hra
Většina nováčků mě zabije na jednu ranu a já i když je zabiji hokejkou tak jim nedám ani jeden Damage co to je za hra?
Celkem dobrá hra
Nenávidím nové updwte, zmeškal jsem starou hru, kde jt low bjdget a vlastně zábava
Tato hra má úžasné úpravy, ale jsem zvědavý, kdy znovu použijeme mazlíčky. Každý den mě zabíjejí vysokoúrovňový pitomci
dobrá hra, zabiják času, ale nejhorší grafika
Tuto hru nehraju, ale myslím, že je to v pořádku
Pěkná hra, dokud se nedostanete, když jsem byl zabit, byl jsem prostě na hovno, nebyl jsem schopen nic udělat, opravte to plz
Super hra!😀
Dobrý den, tuto hru jsem již dříve hrál a nyní si ji stahuji do telefonu, jediné, co mám, je načítání obrazovky... Čekám, ale moje hra se stále načítá... Moje Wifi funguje dobře, ale....... Moje se stále načítá... Opravte to prosím nebo mi řekněte, jak to opravit, přesto jsem tuto hru již hrál a byla to dobrá hra Jen jako ROBLOX... tnx za hru....
je to opravdu zábava Líbí se mi aktualizace od doby, kdy jsem tuto hru hrál naposledy a bylo to jako v roce 2015, myslím, a tato hra má spoustu nových věcí
SoC. už není stejný můj telefon způsobuje menší zpoždění a něco divného závady, pls opravte to, padá mi to a nemůžu ani hrát, když jsem to hrál předtím, když to bylo v roce 2019, bylo to dobré, ale teď to není stejné, jeho super lag havárie a závady pls opravte to, pokud u udělal děkuji vám
Jak se spojím se svým kamarádem na stejném světě ?
Co to sakra je?! Grafika je tak špatná, animace hrozné a tutoriál nic nevysvětluje.
Opravím to a řeknu, že není dost místa, nainstalujte se, řeknu icant play a umřu, když si zahraji, nexs řeknu, že nestačí, nefungují
To je nejlepší hra je to online a je to RPG Game Epic!!!!!!
JARA12
Skvělá hra!! S touto hrou mám skvělé zkušenosti. Moc se mi to líbilo, stal jsem se tak závislým a teď jsem závislý na SOC. Skvělá hra!! #5 hvězd
Fuj, tahle hra je odpad, ale nemůžeš nic dělat sám, na obrazovce se ti neustále objevují věci, je to tak otravné, kdybyste se mohli volně pohybovat, aniž by se věci objevovaly na obrazovce a skutečně se pohybovaly, pak by to byla zábava
😀
Je to dobrá hra, kterou hraji od roku 2018 a prošla spoustou zábavných změn, ale nelíbí se mi, co jste udělali, aby se blbeček rozzlobil, přestože hra je dobrá.
je dobrý, ale má nějaké chyby
nejde bojovat
nejhorší aktualizace všech dob lol. Už jsem to rok nehrál, představte si, jak koupit dům, předtím to bylo jednodušší
Docela dobří jen kvůli hře
Tuhle hru mám moc rád
tato hra je zábavná! dělat questy a mít jako telefon jako ve škole lol. bojujte se zombiemi a nepřáteli a dokonce i vaši přátelé s vámi mohou dělat úkoly! doufám, že to budou v budoucnu zbraně a pokračujte v dobré práci!
Je to opravdu tak, ale cesta ke zvýšení úrovně je opravdu těžká a musíte makat jinak, než že je to opravdu zábavná společenská hra
Hraji od roku 2014 a je to skvělá hra Dobře, takže toto je aktualizace pro rok 2020. Tato hra je stále dobrá a město je nejlepší. Jediný důvod, proč jsem nepřešel na město, je ten, že jsem nechtěl začínat znovu, ale stále je to dobrá hra. Usnadněte si hledání obleků za 100 lvl
Hra je skvělá, hraje se od roku 2018, jen malý problém. Zkoušel jsem odemknout schopnosti vzteku, ale hlásí to neznámou chybu.