Post by jarcichacomna on Feb 3, 2022 1:34:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods bezgalīgi punkti ▞▞▞
▞▞▞ Hidden Hotel: Miami Mystery 2022 version ▞▞▞
Man ļoti patīk Hidden Hotel, man patīk tās slepenība. Bet ir problēma. Es zinu, ka ir laika ierobežojums, un es parasti varu atrast visu noteiktajā laikā, bet man ir zaudēti pagriezieni bc. Es nevaru atrast priekšmetus ainā, jo tie tur nav. mana mobilā tālruņa ekrāns griežas tikai tik tālu no kreisās uz labo pusi; lejā augšā. Es pietuvinu un viņu nav. Man ir jāļauj savam laikam atgūties, b4 es varu spēlēt vēlreiz. Es zaudēju daudz mana pagrieziena bc no pazudušiem priekšmetiem... lūdzu, izpērciet šo.. nav c.c, lai veltītu laiku spēlei.
Man patīk spēlēt spēli un es to spēlētu vairāk, bet jums ir tik smagi jāstrādā, lai uzkrātu zvaigznes, lai izrotātu, un tad jums ir jāatdod zvaigznes, tik daudz zvaigznes, lai iegūtu mazsvarīgas lietas, piemēram, sākt jaunu dienu vai spēlēt ar suni, izveidot telefona zvans. Es arī domāju, ka ir pārāk daudz runāšanas un izniekots laiks, man arī ir nācies no jauna izrotāt lietas, kuras biju izrotājusi agrāk. Ceru, ka jūs, puiši, varēsiet veikt dažas izmaiņas, lai es vairs nebūtu vīlusies un pēc tam dzēstu spēli, lai vēlāk atgrieztos.
Nevar spēlēt vai pat sazināties ar atbalsta dienestu. Spēle vienkārši sastingst un neļauj man uz kaut kā noklikšķināt. Es to izdzēstu un lejupielādētu vēlreiz, bet neesmu pārliecināts, vai mans progress ir saglabāts. Es esmu diezgan tālu spēlē, nevēlos riskēt sākt no jauna.
Man ļoti patīk šī spēle, bet ne tik ļoti, cik smagi ir daži līmeņi. Jums tik tikko pietiks laika, lai apskatītu visu attēlu, pirms laiks ir beidzies! Un jums ir jāizmanto tik daudz savas enerģijas katrā mēģinājumā. Nav arī svarīgi, cik ātri es tieku galā... mans procents nepalielinās abos virzienos, tāpēc ir nepieciešams mūžīgs laiks, lai tikai iegūtu zvaigzni, lai izpildītu uzdevumu. Tā ir ļoti aizraujoša spēle, un man patīk spēlēt... tikai ceru uz dažiem uzlabojumiem, lai padarītu to patīkamāku!
Vecākiem jāzina, ka Hidden Hotel: Miami Mystery ir slēptu objektu puzzle spēle iOS un Android ierīcēm. Spēlē nav neatbilstoša satura.
Izbaudi spēli. BET... Es ienīstu to, ka tu esi iestrēdzis tikai pie 110 enerģijas. Tas dod jums tikai 7 mēģinājumus, lai iegūtu pilnu zvaigzni, un dažreiz ar to pat nepietiek. Dažreiz pat zvaigznes iegūšanai ir nepieciešami 2 vai 3 gājieni, jo tas katru reizi prasa 15 enerģijas. Kad es pirmo reizi sāku, jūs varējāt iegūt zvaigznīti vai 2, izmantojot tikai 10 enerģijas. Tagad tas ir automātiski 15 pops. Jums nav jāpalielina enerģijas patēriņš. Vienkārši paliek 110 neatkarīgi no tā. (vairāk, bet nepietiek vietas)
Man priekš latvietes kas ne visus vārdus zin krieviski ... laiks pārāk īss... spēle pati ļoti patīk tāpēc nevaru saņemties iz dzēst... bet tad jau labāk bez tiem bonusa piedāvājumiem nekā 1.06 min laikā atrasts... nez es vēl pamēģinājušu izziet bet ja nepadosies.... Varu ieteikt vēl labāku ideju... gribat vairāk lai pasūta jūsu spēles uztaisiet arī latvisko tulkojumu... tāda sajūta ka latvieši nav novērtēti kā cilvēkiem... un mums obligāti nav jāzin citas valodas...
Man kādreiz patika šī spēle, bet tas tiešām mani pārsteidz, cik reizes tā sasalst spēles laikā. Vai nu novērsiet šo problēmu, vai arī es to atinstalēju. Pārspējot līmeni, tai nevajadzētu maksāt vēl 40 monētas. Ja nokārtojat līmeni, jums vajadzētu būt iespējai paturēt savas monētas. Lai turpinātu spēli, ir nepieciešams uzkrāt monētas. Nāciet cilvēki, izmantojiet savu galvu un dariet savus uzticīgos spēlētājus laimīgus un vēlmi turpināt spēlēt!!! Šobrīd man šī lietotne burtiski riebjas.
ES mīlu šo spēli. Tam ir mērķis. Es vēlētos, lai viņi piedāvātu vairāk dažādu grīdas segumu, tapešu (man patīk guļbūves izskats) vai kaut ko skaistāku. Es arī vēlos, lai viņi piedāvātu labākas mēbeles un sienas mēbeles. Tomēr tā ir jautra spēle. Tas vienkārši prasa laiku, lai izpildītu katru līmeni. Es vēlos, lai manas acis būtu labākas. Ir patiešām grūti saskatīt dažus slēptos vienumus... .. Tas ir kādu laiku pēc atjaunināšanas. Es neesmu apmierināts ar mēģinājumu īsā laikā, kas man ir atļauts, izdomāt vārdus, kas rakstīti atpakaļgaitā.
Viss, kas man šajā spēlē patika, tika sabojāts pēc pēdējā atjauninājuma! Ir pazudusi iespēja skatīties reklāmu, lai nopelnītu vairāk laika, lai pabeigtu līmeni! Skatieties 6 reklāmas, lai iegūtu neierobežotas 15 minūtes, vairs nav! Lūdzu, atnesiet to atpakaļ! Atbilde uz visām šīm pārskatīšanas sūdzībām ir..." Izmantojiet "sazinieties ar mums" spēlē...tas ir tikai otrs!
Pievienots manam planšetdatoram un netiek atvērts vispār. Tiks ielādēts manā tālrunī, mēģinot noņemt vienumus no tālruņa atmiņas
Bbc bitesize roman gladiators, Nixon landlock backpack ...
Laba spēle, bet mēs būtu labāk, ja tā nesasaldētu vai neizmestu jūs. Es nevaru izturēt šo daļu, jo esmu izmests
Patīk šī spēle. Man īpaši patīk atjaunot viesnīcu un izvēlēties dažādas lietas. Es arī izbaudu intrigas, noslēpumus un spriedzi, kā arī objektu atrašanu. Es domāju, ka šajā spēlē bija kaut kas ikvienam. Pagaidām fantastiska spēle. Es gribēju atjaunināt šo apskatu, lai vēl vairāk izteiktu komplimentu šai spēlei un tās īpašniekiem. Man radās problēma, un viņi ne tikai ātri reaģēja, bet arī atrisināja manu problēmu krietni vairāk, nekā es gaidīju, un es biju vairāk nekā apmierināts
Šai spēlei ir DAUDZ KLŪTU!! Un otas un burbuļi neko nenopelna!! TIK LĒNI mainās arī sajūtas
Monētas nepieņem pieskārienu. Tas sākas labi, kad tiekat pie vēl vienas monētas, tas apstājas. Mēģināja vēlreiz, tika pie vēl vienas monētas, tā apstājas. Mēģināja vēlreiz, kad tika iegūtas vēl 4 monētas, tas apstājās. Tāpat kā spēles koncepcija, bet ir problēma. Mēģināja vēlreiz, slēptie objekti nepieņem pieskārienu. Es patiešām izbaudīju spēli.
Tā ir laba spēle. Bet slikti aizturiet manu četru vai piecu zvaigžņu vērtējumu tikai tāpēc, ka jums ir jāizmanto visa enerģija, lai iegūtu vienu zvaigzni.. vismaz divas būtu lieliski.. Tātad, jā, tā ir laba spēle.
всё супер
ES mīlu šo spēli. Tas ir labs laika slepkava, taču enerģijas vajadzības palīdz man netērēt pārāk daudz laika, skatoties savā tālrunī. tikai 2 negatīvi. Dažās ainās zirnekļu tīklus var būt grūti pamanīt, un es esmu pabeidzis visu izlaidumu stāstu un ainas, tāpēc spēlēju tikai par zeltu. Nevaru sagaidīt, kad tiks izdots cits stāsts.
Man patīk šī spēle, bet viņi nestāsta par kustīgām lietām dažās telpās. Tāpat kā saldētavas durvis var atvērt, lai atrastu kaut ko nepieciešamo. Mulsina arī sajaukšana ar aprakstiem. ASV mēs gredzenu kasti nesaucam par zārku. Un kopā ar visiem pārējiem 15 enerģijas liek jums nepavadīt daudz laika spēlē.
Var atslābt
tas ir jautri, bet jums diezgan ātri pietrūkst enerģijas, jo nav daudz iespēju nopelnīt vairāk enerģijas, netērējot reālu naudu. Man arī nepatīk, ka objekti pārvietojas ikreiz, kad atkārtoju ainu. tas apgrūtina zvaigznes nopelnīšanu ar mazo enerģijas daudzumu, kas man ir. tāpēc es paveicu ļoti maz remontdarbu, pirms varu tikai gaidīt, kamēr mans enerģijas batoniņš uzpildīsies
Šī ir laba spēle. Man patīk to spēlēt. Bet man nepatīk, ka ir līmenis, kurā visu priekšmetu atrašanai tiek dota tikai viena minūte. Turklāt viņi mainīja enerģijas ierobežojumu no 110 uz 480, kas ir labi, taču katra spēle no 15 enerģijas palielinājās uz 60 enerģijām. Tātad tas tiešām neatšķiras no 110. Iespējams, es atinstalēju šo spēli tikai vienas minūtes laika ierobežojuma dēļ jaunajai daļai. ES nevaru darīt to.
Tu zini, ka man ļoti patīk tava spēle, bet, kad tu esi tik tālu nonācis, spēle krāpjas, tu nevari atrast 15 vienumus 2 minūtēs, tāpēc tu neko neiegūsi, vienkārši turpini spēlēt vienu un to pašu atkal un atkal, tas nav jautri, tāpēc esmu pabeidzis ar savām spēlēm. un es ļoti atvainojos, jo man patīk spēle, jūs varētu par to padomāt
Man ļoti patīk šī spēle. Lai gan es neesmu tik apmierināts ar jaunāko atjauninājumu. Es neesmu jauns, un tagad jūs gaidāt, ka es 45 sekundēs atradīšu 18 preces, lai es varētu saņemt trīskāršu atlīdzību, tas ir smieklīgi. Padariet to par mums iespēju, neuzspiediet to mums. Es cīnos ar 60 sekundēm, bet pēc dažiem mēģinājumiem es to saņemu, bet šīs 45 sekundes vienkārši izsūc visu manu dzīvi. Lūdzu, mainiet to.
Patīk šī spēle. Bija problēma, kad spēle netika ielādēta virs 87%. Es nevēlējos izmantot iespēju pārinstalēt lietotni, jo zinu, ka zaudēšu savu progresu (jau tas notika vienreiz), tāpēc beidzot es sapratu, kā piespiest atjaunināt, un PALDIES KUNGAM, tas strādāja! Tagad pasaulē viss ir kārtībā! 😁 Paldies izstrādātājiem par spēles izveidi, lai man nav jāpiemēro formas un jāiestrēgst VIENĀ SPĒLE NEDĒĻĀM, lai varētu progresēt! Šī ir mana visu laiku mīļākā spēle! Vēlreiz paldies!
Tā ir lieliska spēle, tikai vēlos, lai man būtu vairāk iespēju iegūt varu, jo es neesmu bagāts. Bet, izņemot to, tam ir lieliska grafika un spēle. Turpiniet tik lielisko darbu...
Hidden Hotel: Miami Mystery - Jaunākā Versija Android
OK ir labi
Ļoti intrasanta bet tagad kad jaatjaunina saka lai mēģinu vēlreiz
Man patīk šī spēle, taču satiekot Donnu, man rodas problēmas. Tagad vairāk nekā 5 reizes esmu mēģinājis satikt Donnu un katru reizi, kad tas saka, ka kaut kad vēlāk, tas iestrēgst un nekur nepazūd. Man ir jāaizver lietotne un tas jādara atkal un atkal. Vai varat to salabot.
Read Slepkavība Saitēs The Murder on the Links, Latvian ...
Forša spēle
Manuprāt, šī spēle ir viena no manām mīļākajām. Man patīk šāda veida spēles, kurās jums ir jāveido/jāatjauno, taču iepriekšējās spēles bija sliktas, jo, ja jūs nevarētu pabeigt līmeni, jums galu galā būs jātērē nauda. Tomēr šeit? Lai vai kā, jūs varēsiet pabeigt līmeni, netērējot naudu. Tas ir tas, kas man tajā patīk. Man patīk arī sižets un milzīgais detaļu daudzums, kas ievietots katrā dizainā.
Nr 64 by Publishing house Neputns - Issuu
Es novērtētu ar 5 zvaigznēm, taču šī spēle spēles vidū tiek pārtraukta, un jūs zaudējat savu enerģiju. dažreiz tas notiek vairāk nekā 3 reizes pēc kārtas. Esmu par to ziņojis, bet nekad neesmu saņēmis atbildi. Man patiešām kaitina spēle, taču ir ļoti nomākta, ka tā nav izlabota. Atjauniniet, viņi sadzirdēja manu neapmierinātību un novērsa problēmas! Es saņēmu ātru atbildi un esmu ļoti apmierināts. Man patīk spēlēt šo spēli un iesaku visiem to izmēģināt!
Es spēlēju diezgan ilgu laiku. Man patīk pati spēle un to risināšana, tomēr ir nepieciešams TIK DAUDZ dzīvību, lai iegūtu vienu zvaigzni, ar kuru spēlēt. Labojiet šo problēmu, un es piešķiršu 5 zvaigznītes. Esmu apsvēris iespēju dzēst tikai BC no šī numura, var paiet vairākas dienas, lai iegūtu zvaigznītes!
Es neapšaubāmi mīlu šo spēli. Tas ir savādāk, jo jums ir tikai tik daudz laika, lai atrastu objektus, un tad, ja jums nav, jums viss jāsāk no sākuma! Un pēc objektu atrašanas jūs iegūstat punktus, lai izrotātu viesnīcu. Bet forši ir tas, ka jūsu sniegtie punkti palīdz jums noskaidrot viesnīcas noslēpumu. Šī spēle rada atkarību !!!
Ļoti jauki
Man patīk šī ideja un man patīk spēle, taču piešķiru tai 3 zvaigznes, jo pastāvīgi parādās maksas reklāmas. Es saprotu, ka tai ir jāparādās, lai pelnītu naudu. Taču tam nav jāparādās katru reizi, kad pabeidzat spēles raundu. izdomājiet kaut ko, lai samazinātu šo lietotņu pievienojumprogrammas, jo esmu ļoti tuvu atinstalēšanai.
Ļoti labi
Man patika šī spēle, un es iztērēju daudz īstas naudas, lai pārvarētu grūtos līmeņus, taču tagad visi mani līmeņi ir vai nu smagi, vai ārkārtīgi grūti, un es vairs netērēšu naudu, lai progresētu. Lai sasniegtu 1 līmeni, ir vajadzīgas dienas. Šī bija mana iecienītākā spēle līdz nesenam laikam, kad viņi mainījās uz visiem grūtiem līmeņiem. Ļoti nomākta!!
Man patīk šī spēle. Esmu lejupielādējis šo spēli visos savos tālruņos un planšetdatoros. Nav tik daudz papildinājumu, kā tas ir visās citās spēlēs. Un tas ir ļoti izaicinoši. Sekojiet līdzi labajam darbam, kas tiek ieguldīts šajā spēlē. Vēlreiz paldies.
Kad es noklikšķinu uz atskaņošanas pogas, tas mani aizvedīs uz liftu. Tad nekas. Tikai slodzes. Esmu mēģinājis atinstalēt un atkārtoti instalēt vairākas reizes; bet rezultāts tāds pats. Esmu mēģinājis spēlēt, bet tas man neļauj mēģināt.
Ja es varētu šai lietotnei piešķirt nulli, es to darītu! Esmu neskaitāmas reizes mēģinājis atgūt savu veco kontu, taču joprojām esmu spiests sākt no jauna savā jaunajā tālrunī! Šie ir mēnešiem ilgi dati, kurus esmu zaudējis šīs kļūdas dēļ! Ja tas tiks labots, es mainīšu savu vērtējumu.
ES mīlu šo spēli! Es ienīstu, ka jums ir ierobežotas kustības un tas ir tikai viltība, lai iegūtu naudu. Es labprāt vēlētos, ja man būtu nedaudz vairāk iespēju nekā 5. Es arī saskāros ar ceļa bloķēšanu. Spēle saka atjaunināt, bet, kad es dodos uz Play veikalu, nav atjaunināšanas pogas.
Es biju tik apsēsts ar šo spēli! Patika! Tad šis pēdējais atjauninājums mani ļoti vīlies! Visu dienu jāgaida, līdz enerģija atjaunosies pie 480 un katrs pagrieziens pa 60 ir šausmīgi, kur kopā ir tikai 8 pagriezieni. Tagad es varu spēlēt tikai vienu reizi dienā, jo tas prasa tik ilgu laiku. Tāds kauns! Es nevēlos dzēst šo spēli, bet man ir jāvar spēlēt vairāk nekā vienu reizi dienā. Lūdzu, mainiet to atpakaļ uz to, kas bija tik jautrs pirms šī šausmīgā atjauninājuma!
Man patīk šī spēle 35. dienā, taču es tieku izmests katru reizi, kad spēle tiek atvērta līdz galam.
Man šī spēle līdz šim patīk, bet izturība ir mana galvenā problēma. Ir nepieciešami vairāki līmeņi, lai iegūtu vienu zvaigzni, un tad jūs nesaņemat pietiekami daudz izturības, salīdzinot ar to, cik izturība maksā katram līmenim. Man patīk dizaina iezīme, un sižets līdz šim ir interesants.
Šī spēle ir gājusi lejup IMO. Nesenie "atjauninājumi" ir padarījuši spēli mazāk patīkamu, grūtāku (ar nelielu atlīdzību), un tiem vienkārši nav bijusi jēga. Kāpēc palielināt enerģijas daudzumu, ja spēles maksā vairāk enerģijas? Un tagad ir nepieciešams ilgāks laiks, lai nopelnītu pilnu enerģiju. Es domāju, ka ir pienācis laiks atinstalēt un atrast kaut ko citu no cita izstrādātāja...